Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yüksek bir dağ görmek

Rüyada çok yüksek bir dağ görmek

Rüyada çok yüksek bir dağ görmek rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada çok yüksek bir dağ gördüyseniz:

  • Gelecek planları yapabilmek veya hayallerinizi gerçekleştirebilmek için başladığınız şeyleri bitirmelisiniz.

Rüyada yüksek dağda oturmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, refaha erişileceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine inanılır.

Rüyada yüksek dağlara çıkmak dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir dağın tepesine çıkmak rızkının kesileceğine, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek dağlarda gezmek hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek dağda olmak yaptığı her işle adından söz ettireceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına inanılır.

Rüyada yüksek dağa tırmanmak kariyer sahibi olacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir dağa tırmanmak böylece hayatının da düzene gireceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine işaret eder.

Rüyada çok yüksek bir dağ görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments