Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek dağda olmak

Rüyada yüksek dağda olmak

Rüyada yüksek dağda olmak endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek dağda olmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda girişimde bulunarak, yer değiştirerek veya başka birisine dönüşerek hayatınızı iyileştirebileceğinizi düşünüyorsanız bir şeyler yapmanın zamanı geldiğini görebilirsiniz.

Rüyada yüksek bir dağa tırmanmak büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok yüksek bir dağa çıkmak onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine işaret eder.

Rüyada yüksek dağlara çıkmak eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek dağda ev görmek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine delalettir.

Rüyada çok yüksek dağa çıkmak ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına delalettir.

Rüyada yüksek dağdan düşmek aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek dağın tepesinde olmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir dağdan inmek problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına, işlerin açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments