Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek dağda oturmak

Rüyada yüksek dağda oturmak

Rüyada yüksek dağda oturmak sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek dağda oturmak gördüyseniz:

  • Aşırı hareketlerden, aşırı sorumluluk almaktan veya aşırı harcamalardan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada yüksek dağda oturmak yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, ona şifa olmayacağına işaret eder.

Rüyada dağda oturduğunu görmek sıkıntı çekeceğine, dünyasının iyileşmesine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağda oturmak hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, ona mutluluk getireceğine, kazancın devamlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağın üstünde oturmak istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağ başında oturmak sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada dağın tepesinde oturmak işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek dağ görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada çok yüksek bir dağ görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, yakın akrabadan gelecek habere, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments