Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir dağın tepesine çıkmak

Rüyada yüksek bir dağın tepesine çıkmak

Rüyada yüksek bir dağın tepesine çıkmak daha rahat bir nefes alacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, ona yardımcı olacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir dağın tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Değerlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada yüksek bir dağın tepesine çıkmak zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, işlerine verimin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek dağın tepesinde olmak atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine yorulur.

Rüyada dağ tepesine çıkmak uzun soluklu bir işe girileceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağın en tepesine çıkmak bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, yönetici makamına oturacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine işarettir.

Rüyada karlı dağın tepesine çıkmak kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağ tepe çıkmak duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir dağın tepesine çıkmak maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına yorulur.

Rüyada dağa tepeye çıkmak kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments