Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir dağa tırmanmak

Rüyada yüksek bir dağa tırmanmak

Rüyada yüksek bir dağa tırmanmak kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir dağa tırmanmak gördüyseniz:

  • Fırsat gibi görünse de, önerileri dikkatli ele almanızda fayda var.

Rüyada yüksek bir dağa tırmanmak yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek dağa tırmanmak başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağın tepesine tırmanmak endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada karlı dağın tepesine tırmanmak refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yeşil dağa tırmanmak onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada dağlara tırmanmak üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine alamet eder.

Rüyada düz dağa tırmanmak zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının dağa tırmandığını görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments