Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek dağlara çıkmak

Rüyada yüksek dağlara çıkmak

Rüyada yüksek dağlara çıkmak başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, şükredeceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek dağlara çıkmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön plana almak istiyorsunuz.

Rüyada yüksek bir dağa çıkmak önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir dağın tepesine çıkmak çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, tatsızlık olacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek dağlara çıkmak çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, renk ve eğlence geleceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada çok yüksek bir dağa çıkmak hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada çok yüksek dağa çıkmak anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, çok hayırlı günler görüleceğine işarettir.

Rüyada yüksek dağdan düşmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir dağda olduğunu görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada çok yüksek bir dağ görmek yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, üzüntülerin günden güne artacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments