Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek dağa tırmanmak

Rüyada yüksek dağa tırmanmak

Rüyada yüksek dağa tırmanmak onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, güzel günler için çalışılacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, hastalıkların kalmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine işarettir.

Rüyada yüksek dağa tırmanmak gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçen veya istediğiniz şey her ne ise, o alanda ilerleme şansınız var.

Rüyada yüksek bir dağa tırmanmak büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına işarettir.

Rüyada yüksek dağa tırmanmak sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına tabir olunur.

Rüyada karlı bir dağa tırmanmak daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağlara tırmanmak sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada bir dağa tırmandığını görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil dağa tırmanmak karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada dağın tepesine tırmanmak yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, fırsatların elden kaçacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dik bir dağa tırmanmak kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments