Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek dağlarda gezmek

Rüyada yüksek dağlarda gezmek

Rüyada yüksek dağlarda gezmek sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, takdir toplayacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek dağlarda gezmek gördüyseniz:

  • Bazı hayallerinizi gerçekleştirebilmenize olanak tanıyan şanslı fikirler oluşabilir.

Rüyada yüksek dağlarda gezmek maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına delalettir.

Rüyada dağ bayır gezmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada dağda gezmek başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağlarda gezmek planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada karlı dağlarda gezmek iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, kişinin yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada dağ gezmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada dağları gezmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, kişinin gönlünü alacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağda gezdiğini görmek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments