Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yüksek binadan bakmak

Rüyada çok yüksek binadan bakmak

Rüyada çok yüksek binadan bakmak yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada çok yüksek binadan bakmak gördüyseniz:

  • Evde sorunlar yaşanabilir.

Rüyada çok yüksek binadan bakmak sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine inanılır.

Rüyada yüksek binaya bakmak kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir binaya bakmak yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, dayanışma içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek binanın balkonundan bakmak tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına işaret eder.

Rüyada yüksek binadan bakmak yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir binadan bakmak hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak hem de para kaybettireceğine, adım atarken çok zorlanacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments