Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek binadan bakmak

Rüyada yüksek binadan bakmak

Rüyada yüksek binadan bakmak kazalara ve belalara yakın duracağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, planlarının işe yarayacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine işaret eder.

Rüyada yüksek binadan bakmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yaratıcı bir anlaşma, plan ya da projeler söz konusu olabilir.

Rüyada yüksek bir binadan bakmak yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek binaya bakmak işinde büyük başarılar alacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, zor zamanların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek binadan denize bakmak verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek binanın penceresinden bakmak sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak hayırlı işlere girişileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek binanın balkonundan bakmak kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, feraha ermeye, insanları kandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binaya bakmak can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments