Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir binadan bakmak

Rüyada yüksek bir binadan bakmak

Rüyada yüksek bir binadan bakmak hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, kötü sözler duylacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir binadan bakmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren düzenlemeler yapmanız gerekiyor.

Rüyada yüksek bir binaya bakmak yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek binanın penceresinden bakmak hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada yüksek binadan denize bakmak şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına alamet eder.

Rüyada çok yüksek binadan bakmak öfkeli hareketlerde bulunacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine işarettir.

Rüyada yüksek binaya bakmak sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir binadan bakmak ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek binadan bakmak hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments