Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir binaya bakmak

Rüyada yüksek bir binaya bakmak

Rüyada yüksek bir binaya bakmak tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir binaya bakmak gördüyseniz:

  • Aşırı harcama yapmaya eğilimlisiniz.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yüksek binadan bakmak keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, büyük bir sorun oluşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek binanın balkonundan bakmak eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan bakmak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, işinde uzmanlaşacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok yüksek binadan bakmak işlerin günden güne daha da açılacağına, üzücü haberler alacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, zorluklarının kalmayacağına yorulur.

Rüyada yüksek binaya bakmak işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments