Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek binaya bakmak

Rüyada yüksek binaya bakmak

Rüyada yüksek binaya bakmak evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek binaya bakmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara tamamen kayıtsız kalmanız, karşı tarafı çileden çıkartabilir.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, rakiplerin alt edileceğine delalet eder.

Rüyada yüksek binanın balkonundan bakmak kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek binanın penceresinden bakmak yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak dinin emirlerini hiçe sayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binaya bakmak rızık ve kazanç elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek binadan bakmak güzel bir hayatı olacağına, işinin ehli olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada çok yüksek binadan bakmak bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments