Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yüksek binadan atlamak

Rüyada çok yüksek binadan atlamak

Rüyada çok yüksek binadan atlamak çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok yüksek binadan atlamak gördüyseniz:

  • Ufak gibi görünen rahatsız edici ayrıntıları veya detayları görmezden gelmeniz büyük sorunlara neden olabilir.

Rüyada yüksek binalardan atlamak hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada yüksek binadan binaya atlamak elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yüksek binadan atlamak tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir binadan atlamak yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, işlerinde yenilikler yapacağına işaret eder.

Rüyada çok yüksek binadan atlamak yeni bir başlangıç yapmaya, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine yorulur.

Rüyada büyük binadan atlamak hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada binanın üstünden atlamak zengin bir hayata sahip olunacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin binadan atladığını görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments