Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek binalardan atlamak

Rüyada yüksek binalardan atlamak

Rüyada yüksek binalardan atlamak çok kötü durumlara düşeceğine, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, dirliğin bozulabileceğine, önünün kapanacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada yüksek binalardan atlamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizle veya hayatınızla ilgili sıkıntılarınız olabilir ya da rutinden sıkılmış olabilirsiniz.

Rüyada çok yüksek binadan atlamak hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek binadan atlamak sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek binadan binaya atlamak aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, itibar kaybedeceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir binadan atlamak moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek binalardan atlamak eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına delalet eder.

Rüyada binadan aşağı atlamak inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, bunalımlı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada binanın üstünden atlamak hayırlı bir karar verileceğine, sonunda maddi zarara gireceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine işarettir.

Rüyada binadan atlamak esenlik içinde olacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, onu hayallerine kavuşturacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments