Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek binadan atlamak

Rüyada yüksek binadan atlamak

Rüyada yüksek binadan atlamak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, malında azalmaya, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, hayattan daha zevk alacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek binadan atlamak gördüyseniz:

  • Aşka zaman ayırmalısınız.

Rüyada yüksek bir binadan atlamak bir sebeple çok zorlanacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek binalardan atlamak kendi işinin sahibi olunacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, hayatını stresten uzakta geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek binadan atlamak evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına delalet eder.

Rüyada çok yüksek binadan atlamak omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, iş yaşantısında hırslanacağına yorulur.

Rüyada yüksek binadan binaya atlamak ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, yardımının olacağına işaret eder.

Rüyada binadan atlamak kısa bir kırgınlık yaşanacağına, şansının da açık olacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine delalettir.

Rüyada binadan aşağı atlamak buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada binanın üstünden atlamak vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments