Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir binadan atlamak

Rüyada yüksek bir binadan atlamak

Rüyada yüksek bir binadan atlamak becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, keyfinin kaçacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, hayırlı bir işe başlayacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan atlamak gördüyseniz:

  • Belli bir işiniz, maddi girişimleriniz veya yaratıcılık gerektiren planlarınız konusunda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada yüksek binadan binaya atlamak sıkıntıların bir anda biteceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine inanılır.

Rüyada çok yüksek binadan atlamak yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yüksek binadan atlamak aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan atlamak yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek binalardan atlamak rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine alamet eder.

Rüyada binanın tepesinden atlamak evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, ele geçen kazancın artacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine delalettir.

Rüyada birinin binadan atladığını görmek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada binadan aşağı atlamak uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments