Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek binadan binaya atlamak

Rüyada yüksek binadan binaya atlamak

Rüyada yüksek binadan binaya atlamak ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, sorunlu bir döneme girileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına delalet eder.

Rüyada yüksek binadan binaya atlamak gördüyseniz:

  • Duygusal konular veya tepkiler ön plana çıkabilir.

Rüyada çok yüksek binadan atlamak kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek binadan binaya atlamak aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek binadan atlamak sorunlarının günden güne artacağına, rahat bir hayata adım atacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir binadan atlamak hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada yüksek binalardan atlamak parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada binadan atlamak çok büyük kazançlara sahip olacağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada binadan binaya atlamak daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada binaların üzerinden atlamak sorunların yakında son bulacağına, sorunların günden güne azalacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments