Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük binadan atlamak

Rüyada büyük binadan atlamak

Rüyada büyük binadan atlamak büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük binadan atlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri aldıkları kararlardan ya da çok önemli fikirlerinden vazgeçirmek çok zor olabilir.

Rüyada büyük binadan atlamak büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, rahatın kaçacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek binadan atlamak sağlık sorunlarının şifa bulacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir binadan atlamak dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada binadan atlamak rahatının ve huzurunun bozulacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine delalet eder.

Rüyada binalardan atlamak para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, zor günlerin uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada birinin binadan atladığını görmek eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek binadan binaya atlamak böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada binanın üstünden atlamak eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, kırgınlıkların geçeceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments