Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin binadan atladığını görmek

Rüyada birinin binadan atladığını görmek

Rüyada birinin binadan atladığını görmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin binadan atladığını gördüyseniz:

  • Kötü konuşmaktan başka kendi sırlarınızı da ağzınızdan kaçırabilirsiniz.

Rüyada binaların üzerinden atlamak maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine işarettir.

Rüyada binalardan atlamak imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, ömrünün de uzun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada binadan atlamak bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada binadan aşağı atlamak yolunun açık olacağına, rızkının bollaşacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine işaret eder.

Rüyada binadan atladığını görmek mal mülk sahibi olunacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, herkesten ileriye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin binadan atladığını görmek yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına yorulur.

Rüyada binanın üstünden atlamak eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek binadan binaya atlamak sorunların tamamen ortadan kalkacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments