Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yüksek apartman görmek

Rüyada çok yüksek apartman görmek

Rüyada çok yüksek apartman görmek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, maddi gücünün eksileceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok yüksek apartman gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin akıldan uzak hareketleri nedeniyle olayların dışında kalırsanız, belli düzenlemeleri onarmaya çalışabilirsiniz.

Rüyada yüksek katlı apartman görmek ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada çok yüksek apartman görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir apartmanda olmak iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada yüksek apartman görmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına alamet eder.

Rüyada yüksek apartmanda oturmak bereket ve zenginlik olacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir apartmana çıkmak yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına işaret eder.

Rüyada yüksek apartmanda olmak eğlenceli ortamlara gireceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada yüksek apartmanda olduğunu görmek bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments