Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek apartmanda oturmak

Rüyada yüksek apartmanda oturmak

Rüyada yüksek apartmanda oturmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, yeni bir ilişkiye başlayacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek apartmanda oturmak gördüyseniz:

  • Daha fazla gayret gösterirseniz, cazibeli sunumlarla yolunuzda daha rahat şekilde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada yüksek apartmanda oturmak işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine alamet eder.

Rüyada apartmanın en üst katında oturmak yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada apartmanda oturmak iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına alamet eder.

Rüyada yüksek apartmanda olmak anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek katlı apartman görmek eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, yüzünün hep güleceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir apartmana çıkmak sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok yüksek apartman görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek apartmanda olduğunu görmek bunalıma gireceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments