Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek apartmanda olmak

Rüyada yüksek apartmanda olmak

Rüyada yüksek apartmanda olmak fakir fukaraya yardım edileceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, gözyaşının dineceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, niyetlendiği işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek apartmanda olmak gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında konuşulanları merak edebilir, bazı konuları araştırabilir veya analiz edebilirsiniz.

Rüyada yüksek katlı apartman görmek yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek apartmanda oturmak işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek apartman görmek büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek apartmanda olduğunu görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, kısmetin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir apartmanda olmak güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada çok yüksek apartman görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek apartmanda olmak işlerinin hızlanacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir apartmana çıkmak evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments