Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek katlı apartman görmek

Rüyada yüksek katlı apartman görmek

Rüyada yüksek katlı apartman görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, yeni bir hayat kuracağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek katlı apartman gördüyseniz:

  • Beklemediğin tersliklerle karşılaşabilirsin.

Rüyada yüksek katlı apartman görmek yaşamın kolaylaşacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına yorulur.

Rüyada çok katlı apartman görmek hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek apartmanda oturmak zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada çok yüksek apartman görmek kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına delalet eder.

Rüyada yüksek apartman görmek aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, ayrıcalık elde edeceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada yüksek apartmanda olduğunu görmek kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek apartmanda olmak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, kısmetlerinin açılacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir apartmana çıkmak girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments