Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir apartmanda olmak

Rüyada yüksek bir apartmanda olmak

Rüyada yüksek bir apartmanda olmak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, başına türlü işler geleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir apartmanda olmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu gözden geçirebilir, geleceğinizle ilgili planlar yapabilirsiniz.

Rüyada yüksek apartman görmek sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına alamet eder.

Rüyada yüksek apartmanda olduğunu görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına inanılır.

Rüyada yüksek apartmanda oturmak ticaretinin genişleyeceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir apartmana çıkmak ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada yüksek apartmanda olmak hastalıklarından kurtulacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok yüksek apartman görmek geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek katlı apartman görmek hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir apartmanda olmak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments