Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek apartmanda olduğunu görmek

Rüyada yüksek apartmanda olduğunu görmek

Rüyada yüksek apartmanda olduğunu görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, sırların ortaya çıkmasına işarettir.

Rüyada yüksek apartmanda olduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda zorlansanız bile, kendi seçiminizi kendiniz yapmalısınız.

Rüyada yüksek bir apartmanda olmak olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına delalet eder.

Rüyada yüksek apartmanda olduğunu görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, sürekli yerinde sayacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir apartmana çıkmak büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek apartmanda olmak iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına işaret eder.

Rüyada yüksek apartmanda oturmak mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada çok yüksek apartman görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek apartman görmek yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına delalet eder.

Rüyada yüksek katlı apartman görmek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, daha fazla mal sahibi olacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments