Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok uzun merdiven çıkmak

Rüyada çok uzun merdiven çıkmak

Rüyada çok uzun merdiven çıkmak kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, iyi geçiminin devam edeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına inanılır.

Rüyada çok uzun merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Karşıt cins ilişkilerinde yeniliklere açıksınız.

Rüyada uzun merdivenden çıkmak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok uzun merdiven çıkmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun bir merdivenden çıkmak yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada uzun bir merdiven çıkmak iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına delalettir.

Rüyada uzun merdiven çıkmak ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun tahta merdiven görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun bir merdiven görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, mutluluk ve huzur bulacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun bir merdivenden inmek şansının ve bahtının döneceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments