Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun bir merdivenden inmek

Rüyada uzun bir merdivenden inmek

Rüyada uzun bir merdivenden inmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, daha fazla yakınlaşacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, konforunun artacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun bir merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Doğru bir strateji geliştirmeden ön plana çıkmamakta fayda var.

Rüyada uzun bir merdivenden inmek sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına tabir olunur.

Rüyada uzun merdivenden inmek böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine delalettir.

Rüyada buzlu merdivenden inmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, dinamik olacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine delalettir.

Rüyada merdivenden arabayla inmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine delalettir.

Rüyada merdivenleri hızlı inmek haberler alacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden inmek ve çıkmak yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada toprak merdivenden inmek hayırlı kararlar alacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, hayatından razı geleceğine rivayet eder.

Rüyada hızlı merdiven inmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, üçüncü gözünün açılacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments