Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun merdiven çıkmak

Rüyada uzun merdiven çıkmak

Rüyada uzun merdiven çıkmak başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada uzun merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Alış verişlerinizde bile erkek satıcılara karşı dikkatli olmalısınız.

Rüyada uzun bir merdivenden çıkmak hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada uzun bir merdiven çıkmak zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada uzun merdivenden çıkmak hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada çok uzun merdiven çıkmak şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına rivayet eder.

Rüyada uzun merdiven çıkmak başarılarının devamlı olacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, başarının düşeceğine tabir olunur.

Rüyada çok uzun merdiven görmek başarısının düşeceğine, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada uzun tahta merdiven görmek geleceğin güzel olacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına alamet eder.

Rüyada uzun bir merdiven görmek donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments