Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun bir merdiven görmek

Rüyada uzun bir merdiven görmek

Rüyada uzun bir merdiven görmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun bir merdiven gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişinin güzel bir jestiyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada çok uzun merdiven çıkmak zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, çalışkan bir kişi olunacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada çok uzun merdiven görmek rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, refah düzeyinin düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun merdivenden inmek bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine işaret eder.

Rüyada uzun bir merdiven görmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına işarettir.

Rüyada uzun bir merdivenden inmek üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada uzun bir merdivenden çıkmak onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada uzun tahta merdiven görmek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada uzun merdivenden çıkmak duraklama yaşanacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments