Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun tahta merdiven görmek

Rüyada uzun tahta merdiven görmek

Rüyada uzun tahta merdiven görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, önemli atılımlar yapacağına, üzüleceğine, yıkılacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, yeni fırsatlar sunulacağına yorulur.

Rüyada uzun tahta merdiven gördüyseniz:

  • İyi tanımadığınız kişılerden gelebilecek olumsuz yaklaşımlar, ortamdan istediğiniz zevk alamamanıza sebep olabilir.

Rüyada uzun tahta merdiven görmek örnek insan olacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahta merdiven çıkmak maddi durumun düzeltileceğine, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, asık yüzlerin güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahta merdivenden çıkmak bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada tahtadan merdiven görmek kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına işarettir.

Rüyada tahta merdiven çıktığını görmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına yorulur.

Rüyada tahta merdivenden düşmek işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta merdivenli ev görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta merdiven tırmanmak çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, amacına ulaşmayı başaracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments