Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun merdivenden çıkmak

Rüyada uzun merdivenden çıkmak

Rüyada uzun merdivenden çıkmak sıkıntıların biteceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, ailenin büyüyeceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada uzun merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • Diğerleri, uzun vadeli konularda gerçekçilikten uzak noktada olabilirler.

Rüyada çok uzun merdiven çıkmak zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada uzun merdiven çıkmak uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun merdivenden çıkmak bilgiyle donanacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun bir merdivenden çıkmak içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun bir merdiven çıkmak yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada çok uzun merdiven görmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, üstün başarılar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun merdivenden inmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, iyi geçiminin devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada uzun bir merdivenden inmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, esenliğe kavuşulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments