Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun bir merdivenden çıkmak

Rüyada uzun bir merdivenden çıkmak

Rüyada uzun bir merdivenden çıkmak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, işlerin yoluna gireceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, koltuğunun yükseleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada uzun bir merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • Romantizm ilişkileri kuvvetlendirebilir.

Rüyada uzun bir merdivenden çıkmak rüya sahibinin uyarı alabileceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada uzun merdiven çıkmak sıkıntılı günler geçireceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına işaret eder.

Rüyada uzun bir merdiven çıkmak onu isyan noktasına getireceğine, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun merdivenden çıkmak borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada çok uzun merdiven çıkmak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine tabir olunur.

Rüyada çok uzun merdiven görmek rahat bir hayat sürüleceğine, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada uzun bir merdiven görmek ona kavuşacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine alamet eder.

Rüyada uzun merdivenden inmek işinize ve hanenize bereket geleceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments