Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun bir merdiven çıkmak

Rüyada uzun bir merdiven çıkmak

Rüyada uzun bir merdiven çıkmak maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, eksiği kendinde bulacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, stresinin çoğalacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, aradığı kişiyi bulacağına, hedeflerine kavuşacağına, zenginliğinin artacağına rivayet eder.

Rüyada uzun bir merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Çok önem verdiğiniz kimseleri ya da kilit noktalarında bulunan kimseleri sözlerinizle etkilemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada uzun bir merdivenden çıkmak onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok uzun merdiven çıkmak komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına inanılır.

Rüyada uzun merdiven çıkmak hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına alamet eder.

Rüyada uzun bir merdiven çıkmak büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, tabiri caizse can bulacağına işarettir.

Rüyada uzun merdivenden çıkmak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun merdivenden inmek elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok uzun merdiven görmek yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca inanılır.

Rüyada uzun tahta merdiven görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments