Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok susamak ve su içmek

Rüyada çok susamak ve su içmek

Rüyada çok susamak ve su içmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, işlerin günden güne daha da artacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, her gün daha fazla dolacağına işaret eder.

Rüyada çok susamak ve su içmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkiden beklentilerinizi maddi konular üzerine oturtmamanızda fayda var.

Rüyada su içmek susamak büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada susamak su içmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine alamet eder.

Rüyada çok susamak ve su içmek çok büyük zorluklar atlatacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına rivayet eder.

Rüyada susamak ve su içmek hareketli ve hoş günler geçireceğine, dertlerin biteceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli susamak ve su içmek ruhsal olarak zarara uğranacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına yorulur.

Rüyada susadığı görmek strese gireceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına delalet eder.

Rüyada oruçlu iken susamak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine inanılır.

Rüyada susadığını görmek çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, el açmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments