Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli susamak ve su içmek

Rüyada sürekli susamak ve su içmek

Rüyada sürekli susamak ve su içmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, ele geçen parada artış olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürekli susamak ve su içmek gördüyseniz:

  • Çizginizi bozmamalısınız.

Rüyada sürekli susamak ve su içmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, zenginlik içinde olacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine yorulur.

Rüyada çok susamak ve su içmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına delalettir.

Rüyada su içmek susamak büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada susamak ve su içmek aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Rüyada susamak su içmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine delalettir.

Rüyada sürekli susamak hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok susamak en karanlık zamanında elinden tutacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada oruçlu iken susamak hayıflanacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments