Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içmek susamak

Rüyada su içmek susamak

Rüyada su içmek susamak kafasına koyduğuna ulaşacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada su içmek susamak gördüyseniz:

  • Duygusal olarak oldukça hassassınız.

Rüyada susamak ve su içmek barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına inanılır.

Rüyada susamak su içmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürekli susamak ve su içmek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su içmek susamak çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, dolandırılacağına rivayet eder.

Rüyada çok susamak ve su içmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada oruçlu iken susamak daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Rüyada susadığı görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kana kana susamak üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, açların doyacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments