Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada susadığı görmek

Rüyada susadığı görmek

Rüyada susadığı görmek farklı sosyal ortamlara gireceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine alamet eder.

Rüyada susadığı gördüyseniz:

  • Belli detaylara hakim olmalısınız.

Rüyada susamak ve su içmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına işarettir.

Rüyada çok susamak hayır işleri yapacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına delalet eder.

Rüyada oruçluyken susamak iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, içsel güvensizliklerinize rivayet eder.

Rüyada çok susamak ve su içmek kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada sürekli susamak ve su içmek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken susamak yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada sürekli susamak yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına yorulur.

Rüyada susadığı görmek güzel evlatlar yetiştireceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments