Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada susadığını görmek

Rüyada susadığını görmek

Rüyada susadığını görmek geçiminin zorlaşacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, ayağa kalkacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına alamet eder.

Rüyada susadığını gördüyseniz:

  • Maddi hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Rüyada kana kana susamak rakiplerin teker teker alt edileceğine, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına işaret eder.

Rüyada susamak ve su içmek işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine rivayet eder.

Rüyada çok susamak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine işarettir.

Rüyada sürekli susamak elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruçluyken susamak çektiği zorlukların biteceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına delalet eder.

Rüyada çok susadığını görmek sabrını zorlayacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine işaret eder.

Rüyada oruçlu iken susamak içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, iyilik görüleceğine delalet eder.

Rüyada çok susamak ve su içmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments