Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçlu iken susamak

Rüyada oruçlu iken susamak

Rüyada oruçlu iken susamak zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine delalet eder.

Rüyada oruçlu iken susamak gördüyseniz:

  • Biraz azimle çok yol alacaksınız.

Rüyada oruçlu iken susamak dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada oruçluyken susamak bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada susamak ve su içmek geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine inanılır.

Rüyada çok susadığını görmek ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına alamet eder.

Rüyada susadığı görmek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kana kana susamak karlı bir iş ortaklığı yapacağına, rızkının sonsuz olacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok susamak dünyasının bir anda değişeceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok susamak ve su içmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments