Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada susamak su içmek

Rüyada susamak su içmek

Rüyada susamak su içmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, borçlarını ödeyeceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine yorulur.

Rüyada susamak su içmek gördüyseniz:

  • Rüyalarda artış var.

Rüyada sürekli susamak ve su içmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, stresten uzaklaşacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine yorulur.

Rüyada çok susamak ve su içmek stresli bir ortama gireceğine, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine inanılır.

Rüyada susamak ve su içmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına tabir olunur.

Rüyada su içmek susamak sağlığından ve ağız tadından olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, zevki sefa içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada susamak su içmek insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada kana kana susamak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine delalet eder.

Rüyada çok susadığını görmek sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, sevinç ve mutluluğa, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine alamet eder.

Rüyada susadığı görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments