Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada susamak ve su içmek

Rüyada susamak ve su içmek

Rüyada susamak ve su içmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, sorunların sürekli artacağına, ruhani önderlik yapacağına işarettir.

Rüyada susamak ve su içmek gördüyseniz:

  • Bazı olayları sert koşullara göre veya sert bir tonda değerlendirebilirsiniz.

Rüyada susamak su içmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, hayırlı olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada çok susamak ve su içmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına alamet eder.

Rüyada susamak ve su içmek büyük zararlara uğrayacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, başarıları ile tanınacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli susamak ve su içmek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada su içmek susamak aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına rivayet eder.

Rüyada susadığını görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada oruçluyken susamak atılan adımların boşa çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada sürekli susamak kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, problemleri teker teker çözeceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments