Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok susamak

Rüyada çok susamak

Rüyada çok susamak neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok susamak gördüyseniz:

  • Mantıksız talepleri olan kişiler sorumluluklarınızın ya da iş yükünüzün artmasına neden olabilir.

Rüyada susamak su içmek eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, doğru yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok susadığını görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada oruçlu iken susamak ruhsal olarak etkileneceğine, uzaktan haberler işiteceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına inanılır.

Rüyada susadığını görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine delalettir.

Rüyada sürekli susamak ve su içmek kendisini bir türlü toparlayamayacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada susadığı görmek tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kana kana susamak rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok susamak girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments