Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok susadığını görmek

Rüyada çok susadığını görmek

Rüyada çok susadığını görmek huzurlu günler görüleceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, büyük üzüntüler olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çok susadığını gördüyseniz:

  • İnatçı olmanız veya uzlaşmaya yanaşmamanız durumunda kazanmanız zor olabilir.

Rüyada oruçluyken susamak zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, kafa dinleyeceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına alamet eder.

Rüyada susadığı görmek kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi inanılır.

Rüyada susamak su içmek hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına işarettir.

Rüyada çok susamak ve su içmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine rivayet eder.

Rüyada susadığını görmek duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine delalet eder.

Rüyada kana kana susamak ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok susadığını görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürekli susamak ve su içmek hayatının başarılarla dolacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments