Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kana kana susamak

Rüyada kana kana susamak

Rüyada kana kana susamak uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, üzüleceğine, pişman olacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına rivayet eder.

Rüyada kana kana susamak gördüyseniz:

  • Konuşmalarınızda biraz daha seçici davranın.

Rüyada kana kana susamak isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Rüyada oruçluyken susamak çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına işaret eder.

Rüyada sürekli susamak herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok susamak ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine yorulur.

Rüyada çok susamak ve su içmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, beklediklerini duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada susadığı görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına yorulur.

Rüyada oruçlu iken susamak hayattan her istediğini alacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine delalet eder.

Rüyada su içmek susamak atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments