Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçluyken susamak

Rüyada oruçluyken susamak

Rüyada oruçluyken susamak kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada oruçluyken susamak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bazı durumlar ilgi gerektirebilir.

Rüyada oruçluyken susamak iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, fakirlikten kurtulacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına işarettir.

Rüyada oruçlu iken susamak hem işinde başarılı olacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, umutların biteceğine delalet eder.

Rüyada susadığı görmek hayır duaları alacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kana kana susamak sıkıntıların zamanla çözüleceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada susamak ve su içmek kindar olacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada çok susamak uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada susamak su içmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok susamak ve su içmek başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments