Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok şişman olduğunu görmek

Rüyada çok şişman olduğunu görmek

Rüyada çok şişman olduğunu görmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına inanılır.

Rüyada çok şişman olduğunu gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı hesaba katmadan yapacağınız seçimler, kendi mantık hesaplaşmanız ödüllendirileceğinizi düşündürse de, yaratıcılık eklenmeden beklediğinizi almanız zor olabilir.

Rüyada şişman bebek doğurmak ekmeğin kesileceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına işarettir.

Rüyada şişman bir kadın görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada şişmanlamış olmak büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığın birini şişman görmek korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini şişman görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada şişman tavşan görmek zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına delalettir.

Rüyada tanıdığını şişman görmek sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına işarettir.

Rüyada şişman gelin görmek çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments