Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığın birini şişman görmek

Rüyada tanıdığın birini şişman görmek

Rüyada tanıdığın birini şişman görmek zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına inanılır.

Rüyada tanıdığın birini şişman gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirmemeniz durumunda evinizi, yerleşimle ilgili konuları ya da ailenizi ilgilendiren başlıklarda problemler yaşanabilir.

Rüyada tanıdığını şişman görmek tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada tanıdığın birini şişmanlamış görmek yaşama sevincine kavuşacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığın birini şişman görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şişman birini dövmek rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada şişman yılan görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada şişman bir insan görmek ticaretten yana şanslarının açık olacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada şişman arkadaş görmek disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine delalet eder.

Rüyada zayıf insanı şişman görmek elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, kişinin tek başına kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments