Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini şişman görmek

Rüyada kendini şişman görmek

Rüyada kendini şişman görmek yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, huzurun kaçacağına, kendisine olan güvenin artacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, paslı bir çiviye basabileceğine işaret eder.

Rüyada kendini şişman gördüyseniz:

  • Yeniliklere uymakta zaman kaybetmemelisiniz.

Rüyada eski sevgiliyi şişman görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, içinin huzurla dolacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada yüzünü şişman görmek bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına delalet eder.

Rüyada şişman biriyle evlenmek yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, düşmanlarla beraber oturmaya, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada çok şişman kadın görmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini şişman görmek huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada şişman fare görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, işlerinin düzene gireceğine işarettir.

Rüyada şişman erkek görmek konferans ve seminerlere katılacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada şişman bebek doğurmak eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments