Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişman gelin görmek

Rüyada şişman gelin görmek

Rüyada şişman gelin görmek kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada şişman gelin gördüyseniz:

  • Bazı fikirlerinizi yakınlarınızla paylaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada şişman gelin görmek yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada şişman kadınla evlenmek sıkıntılara neden olacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına rivayet eder.

Rüyada şişman inek görmek sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şişman bacak görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişman bebek doğurmak yapılan ortaklıkların bozulacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, güvenini sarsacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızını şişmanlamış görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine tabir olunur.

Rüyada şişman fare görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine inanılır.

Rüyada şişmanlık görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments